We'll turn 3 this July. Pyrokumprinx Advanced Media akan berusia 3 tahun Julai ini. Dengan itu gua akan mengadakan webparty untuk semua pengunjung, kroni dan rakan seperjuangan.
Semua dijemput!

WebParty, Kumprinx style!
Gua dengan ini menjemput anda untuk menghantar 'button' (180px x 150px image) untuk menandakan 'presence' korang dalam webparty ini. Setiap button akan link ke laman web, blog korang. Ini adalah iklan percuma yang akan berada di frontpage www.kumprinx.com selama 2 minggu. Ya dua minggu! Bermula dari 4 Julai 2007.

Nengok contoh:
Contoh je ni, gua reka je.

Syaratnya :
-Button bersaiz 180px x 150px dalam format .gif atau .jpg (animation pun boleh!)
-Keep it clean. Lucah lucah tak mau aa..
-Bikin cantik-cantik aa.. lu musti mahu olang klik itu button pegi website/blog lu.
-Gua akan link ke blog/website korang.
-Ayat wajib yang harus ada dalam button tersebut :
"Happy 3rd Anniversary Pyrokumprinx Advanced Media!"
-Sila emel button tersebut ke kumprinx(a)gmail.com

Nota:
Segera bertindak. Gua ada certain quota. Kalau dah met, tawaran akan ditutup. Segala surat-menyurat akan di-kau-tim kemudian.

Nota Teknikal :
www.kumprinx.com = PR4
kumprinx.com = PR3
www.kumprinx.com/index.php = PR3
Tiga-tiga tu korang dapat nanti.

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan dan kemushkilan, sila emel : kumprinx(a)gmail.com.

Bertindaklah sekarang!!!

Tarikh tutup: 2th July 2007

www.kumprinx.com